english-flag
Search

Επιμελητήριο Κιλκίς – Δελτίο Τύπου

20211004_131726

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κος Ανδρέας Βεργίδης  και αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο  κο Γιώργο Ηλιάδη και την συνεργάτιδα του φορέα σε θέματα Ανάπτυξης & Στρατηγικής, δικηγόρο  κα Καλλισθένη Πάκα, συναντήθηκε την Δευτέρα 04 Οκτωβρίου, με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας  κο Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κος Τζιτζικώστας ενημερώθηκε διεξοδικά για το καινοτόμο εγχείρημα του Επιμελητηρίου Κιλκίς για την δημιουργία ενός Επενδυτικού Οδηγού για Υποψήφιους Επενδυτές και δεσμεύτηκε να στηρίξει οικονομικά και άμεσα το όλο εγχείρημα, καθώς αποτελεί ένα πρωτοπόρο εργαλείο για την ανάπτυξη ολοκλήρου  της Περιφέρειας.

Ο κος Χατζημλάδης  επεσήμανε, την σημασία της συνάντησης και την εξ αρχής ουσιαστική στήριξη του εγχειρήματος από τον   Αντιπεριφερειάρχη, τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και  τους φορείς της Π.Ε. Κιλκίς  . Άπαντες ευχαρίστησαν τον κο Τζιτζικώστα για τη θερμή υποδοχή  και την ειλικρινή διάθεσή του να ενημερωθεί και να συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου .

Τέλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου προσκάλεσε τον  Περιφερειάρχη -ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόσκληση- να επισκεφθεί το Επιμελητήριο κατά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο