english-flag
Search

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ στην 21η Πανηπειρωτική Έκθεση

ekthesi_ioannina_1

Στα εγκαίνια της 21ης Πανηπειρωτικής Έκθεσης, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, παρέστη ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. 

Στο σημαντικό αυτό επιχειρηματικό γεγονός για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο παραβρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, καθώς και πλήθος Προέδρων και μελών Διοικητικών συμβουλίων από τα επιμελητήρια της χώρας. Συγκεκριμένα, το “παρών” έδωσαν ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Β’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Παύλος Ραβάνης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ κ. Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Ιωάννης Γκολομάζος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Ευάγγελος Ξυγκώρος.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου σημείωσε:

Για το καλό της επιχειρηματικότητας το Επιμελητήριο Ιωαννίνων αποφάσισε να στηρίξει την 21η Πανηπειρωτική έκθεση Ηπείρου.
Είναι η πρώτη έκθεση μετά την ΔΕΘ που πραγματοποιείται και αξίζει τα  συγχαρητήρια σε όλους για αυτή τη διοργάνωση. Η οικονομία της ΠΕ Ιωαννίνων έχει πολλά πρόσωπα και στηρίζεται σε όλους τους κλάδους.
Είμαστε  μια περιοχή  που μπορεί και στέκεται όρθια, μια περιοχή που προσελκύει πολλούς τουρίστες μεγάλων επενδύσεων και ευελπιστώ ότι το αύριο θα είναι ευοίωνο γιατί η επιχειρηματικότητα και παράγει και στηρίζει την ελληνική οικονομία.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε:

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την παρουσία μου στα Ιωάννινα, για τρίτη φορά, μετά από  πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτριου Δημητρίου. Είναι πολύ θετικό να βλέπουμε κόσμο σε μια τέτοια έκθεση μετά την πανδημία, η επέλαση της οποίας το απαγόρευε όλο το προηγούμενο διάστημα.
Η πραγματοποίηση της 21ης Πανηπειρωτικής έκθεσης είναι ιδιαίτερα θετική και δημιουργεί αισιοδοξία. 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε να κρίσιμο σημείο και οι ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες πέρασαν μια μεγάλη κρίση τα προηγούμενα χρόνια, βρέθηκαν και  στη δύνη της πανδημίας, ενώ ταυτόχρονα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κύμα ακρίβειας από το οποίο μέχρι σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν έχουν προστατευτεί, για αυτό και εμείς ως ΚΕΕΕ επεξεργαστήκαμε και καταθέσαμε μια  δέσμη μέτρων για την προστασία.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο