english-flag
Search

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ στη Γ.Σ. και τις εκλογές της ΟΒΥΕ

ΟΒΥΕ_ΧΑΤΖ

Το Σάββατο 23/10/21 και την Κυριακή 24/10/2021,  διεξήχθη η εκλογο- απολογιστική συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας – ΟΒΥΕ, στην Αττική – Γλυφάδα στο ξενοδοχείο “OASIS”, στην οποία παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου όπου και απηύθυνε χαιρετισμό.  
 

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε ότι προσπάθεια όλων των φορέων που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα είναι να καταφέρουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, ενώ τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα είναι ενιαία και το μέλλον της είναι μέλλον όλων. Στη συνέχεια μίλησε για την στήριξη που θα παρέχει η ΚΕΕΕ σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ στις επιχειρήσεις του κλάδου, έκανε λόγο για την προσδοκία αξιοποίησης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας, των ανατιμήσεων στην αγορά και της τακτικής που ακολουθούν οι τράπεζες οι οποίες έχουν αποκλείσει από το δανεισμό την πλειοψηφία των επιχειρήσεων. Αναφέροντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει προς την κυβέρνηση η ΚΕΕΕ σχετικά με την αντιμετώπιση των οφειλών που δημιουργήθηκαν στη πανδημία και για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας, ο κ. Χατζηθεοδοσίου μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Χαιρετισμό στο σώμα απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας(ΓΣΕΒΕΕ), κ. Γιώργος Καββαθάς, χαιρετισμό μέσω επιστολής απηύθυνε ο επίτιμος πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Σπύρος Αναγνωστόπουλος, ενώ,  τέλος, τις εργασίες της συνέλευσης χαιρέτησε και ο πρώην πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Γιώργος Κωνσταντέλλος.

Πρόεδρος της ΟΒΥΕ επανεξελέγη ο κ. Δημήτριος Βαργιάμης.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο