english-flag
Search

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

epimelitirio_xalkidikis_vraveia

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής η εκδήλωση Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021 στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate, στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σε μια εκδήλωση υψηλού κύρους και με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του Επιμελητηρίου, βραβεύτηκαν 21 επιχειρήσεις της Χαλκιδικής από τους τέσσερις τομείς δράσης του, το Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό, Υπηρεσιών. Υπήρχαν τρεις κατηγορίες βραβείων: Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Έρευνας, Περιβάλλοντος & Πράσινης Ανάπτυξης και Μακροβιότερης Επιχείρησης. 

Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Κουφίδης, ευχή είναι, η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει θεσμό, ώστε να ενισχυθεί αφενός η ευγενής επιχειρηματική άμιλλα, αλλά και να αναδειχθούν αξίες και αρετές πέρα από τους οικονομικούς δείκτες.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής για τη διοργάνωση, αναφέρθηκε στην σημασία των βραβεύσεων επιχειρήσεων. «Πίσω από κάθε κατηγορία βραβείων, πίσω από κάθε διάκριση, υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι που βάζουν τον πήχη ψηλά. Άνθρωποι που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτό που κάνουν. Άνθρωποι με ταλέντο και ψυχή. Άνθρωποι που μαζί καταφέρνουν να ξεπερνούν δυσκολίες και να πετυχαίνουν φιλόδοξους στόχους. Οι δικές τους ιστορίες, αλλά και οι ιστορίες χιλιάδων άλλων επιχειρήσεων – στη Χαλκιδική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα – είναι πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας για όλους μας. Γιατί επιβεβαιώνουν ότι η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να γίνει η κινητήριος δύναμη, για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά. Μετά από μια δύσκολη δεκαετία, η χώρα διψά για ανάπτυξη. Όμως, όχι οποιαδήποτε ανάπτυξη. Η ανάπτυξη που θέλουμε χρειάζεται να έχει δυναμισμό, αλλά και διάρκεια. Και για να έχει διάρκεια θα πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις και όχι στον αέρα. 
Για να έχει διάρκεια, θα πρέπει να είναι δίκαιη και συνεκτική.  Να δημιουργεί οφέλη και ευκαιρίες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν είναι:
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – COMTECH, ΜΠΑΛΔΕΡΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – MELIMNOS, ΜΑΚΡΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ- NmaKfitness, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ – UBIFARM, KMPMAGROVISIONIKE – DOMAINEAGROVISION, Χούτας – Μαρδάς Επεξεργασία & Εμπορία Ελαιών Α.Ε.- ATHOSOLIVE Α.E., Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη – ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α Δ.ΑΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΑΒΑΝΑΣ ΕΠΕ, ΖΩΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΕΝΗ – GOLDENTREE, ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΩΡΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΕΜΟΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΑΦΟΙ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ Ο.Ε. – ΣΠΙΤΙΚΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ, ΜΠΟΥΖΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΟΣΜΑ, ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΒΑΛΟΔΗΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ- METRON, ΔΕΑΣ Α.Ε. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -PASSIONFORESTHONEY, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ – ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ, ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΥΛΟΜΑΛΛΟ, HALKIDIKITRAVELPROSERVICES -TRAVELPROIKE

Βραβεύτηκαν επίσης τιμής ένεκεν, όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι του Επιμελητηρίου κ.κ. Συμεωνίδης Ιωάννης, Βερροιώτης Αντώνιος και Γκιλής Γεώργιος για την συνεισφορά τους, καθώς και το πρώην μέλος Δ.Σ. κυρία Στέλλα Μπαλάση.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ αποτελούσε μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ηςΔΕΘ.

Στην άριστα οργανωμένη εκδήλωση απεύθυναν επίσης χαιρετισμούς ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο ευρωβουλευτής κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, η υφυπουργός Αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής αγωγής κυρία Ζέττα Μακρή, ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, οι βουλευτές κ.κ Καράογλου, Πάνας, Κούβελας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Γιώργος, Χαριστέας, Πατουλίδου, οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, ο Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδροι Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα και φυσικά εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Χαλκιδικής.

Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο