english-flag
Search

Παρουσία πλήθους κόσμου η ετήσια κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στο κοσμικό κέντρο ”Τεμπέλης ” στο Γοργοπόταμο.

 

Η αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τα μέλη και τους φίλους του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας καθώς πάνω από 900 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μέλη, φίλοι του Επιμελητηρίου, Υπουργοί, βουλευτές, Δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επιστημονικών φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων, επιχειρηματίες γέμισαν την αίθουσα και είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν και να έρθουν σε επαφή.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ο ευρωβουλευτής κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος τον οποίο βράβευσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου και 21 επιχειρηματίες μέλη οι οποίοι βραβεύθηκαν ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την προσφορά τους στον τόπο μας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου σηματοδότησε την ελπίδα για μια πιο δημιουργική και πιο παραγωγική χρονιά για όλες τις επιχειρήσεις του τόπου μας και αυτό τονίστηκε ιδιαίτερα από τον πρόεδρο κ. Θανάση Κυρίτση.  ”Η αποψινή εκδήλωση ανήκει σε εσάς, τα μέλη μας και τις επιχειρήσεις μας, που με την παρουσία σας τιμάτε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το οποίο αποτελεί το σπίτι και τη φωνή όλων μας” τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών ο οποίος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα, ενώ τόνισε πως η εκκλησία είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν, δημιουργούν και παράγουν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές κ. Γιώργος Κοτρωνιάς και κ. Γιάννης Σαρακιώτης, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλίας Σανίδας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρήστος ΓεωργίουΚώστας Αποστολόπουλος, Κώστας Γαλάνης, οι Δήμαρχοι Λαμίας κ.κ. Πανουργιάς Παπαιωάννου, Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, Αμφίκλειας-Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας κ. Σίμος Αποστόλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Λαμίας κ. Σεραφείμ Πρέντζας, ο τέως Δήμαρχος Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ  κ. Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων & Πρόεδρος του ΠΕΣ Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ. Βασίλης Αυγερινός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς κ. Δημήτρης Σαμαράς, ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Λευτέρης Μπράζας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς κ. Θανάσης Λυκόπουλος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου 8ο Περιφ. τμήματος Κεντρικής Στ. Ελλάδας κ. Δημήτρης Πασπάλης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας κ. Θανάσης Μακρυγιάννης, και Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Επιστημονικών Φορέων και  Επαγγελματικών Οργανώσεων, Αντιδήμαρχοι, μέλη δημοτικών συμβουλίων και Περιφερειακού Συμβουλίου, Πρώην Βουλευτές, Πρώην Δήμαρχοι και αιρετοί του τόπου μας, επιχειρηματίες αλλά και στελέχη & εργαζόμενοι επιχειρήσεων.

 

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις:

1) ΑΤΛΑΣ ΤΕΙΠΣ ΑΕ, εταιρεία συγκολλητικών ειδών και υλικών συσκευασίας που παράγει και εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες και αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Ευρώπης με τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ παγκοσμίως.

2) Ο επιχειρηματίας κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με την ανάπτυξη της βιομηχανίας της περιοχής και συνεχίζει μέχρι και  σήμερα τη λαμπρή πορεία στο σύγχρονο επιχειρείν με καινοτόμες δράσεις.

3) Η εταιρεία Philosofish AE που ξεχωρίζει ως ο 2ος μεγαλύτερος παραγωγός υδατοκαλλιέργειας μεσογειακού ψαριού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και 5ος σε παγκόσμιο επίπεδο κατακτώντας πάνω από 26 διεθνείς αγορές .

4) Η επιχείρηση ΝΕΧΑΝΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΜΥΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέλος Πολυεθνικού Ομίλου.

5) Ο Όμιλος εταιρειών Γιαννίτσης Group, αντιπροσωπεύοντας κορυφαίες εταιρείες τροφίμων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

6) Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΕΩΡΓΑΤΣΩΝΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα με μελέτη, σχεδιασμό & στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων.

7) Ο Όμιλος εταιρειών Βάγιας ΑΕ που δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής ελαιολάδου (ελαιοτριβείο ), στην επεξεργασία επιτραπέζιας ελιάς και στα αγροτικά εφόδια.

8) Η εταιρεία Λεωνίδας Μωλιώτης ΙΚΕ που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και στο εμπόριο συρματουργικών προϊόντων.

9) Η επιχείρηση  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝ.ΑΕ που δραστηριοποιείται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας 30 και πλέον χρόνια.

10)Η εταιρεία ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ  που δραστηριοποιείται στα αγροτικά εφόδια και γεωργικά μηχανήματα.

11) Η εταιρεία Φαρμακευτικής Παύλος Αντζουλής & ΣΙΑ Ο.Ε. που μέσα σε λίγα χρόνια έχει εξελιχθεί στα πιο σύγχρονα φαρμακεία της Ευρώπης.

12) Η εταιρεία ΕΛΙΕΣ ΑΓΓΕΛΗΣ  ΑΕ με έδρα την Αταλάντη με επιτυχημένη πορεία και στρατηγικές επενδύσεις στην επεξεργασία της επιτραπέζιας ελιάς .

13) Ο Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας με μέλη παραγωγούς και με εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες.

14) Ο Συνεταιρισμός Κελυφωτό Φυστίκι Μώλου -Θερμοπύλες.

15) Ο Συνεταιρισμός Φυστικοπαραγωγών Μάκρης που αριθμεί 31 μέλη.

16) Ο Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς με πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

17) Η επιχείρηση ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ με δραστηριοποίηση στην παραγωγή μηχανημάτων.

18) Η επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ -ΟΛΓΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ  Ο.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή πρόβειου γάλακτος με εξαγωγές στη Γαλλία και σε άλλες χώρες.

 

19) Η επιχείρηση Άγρια Μέλισσα που έχει εξαγωγική δραστηριότητα με γεύσεις, αρώματα και ποικιλία μελισσοκομικών προϊόντων.

20) Η επιχείρηση ΑΛΑΤΙ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΟΝ. ΙΚΕ στη Στυλίδα Φθιώτιδας .

21) Τα Φροντιστήρια Θετικών Θεωρητικών Σπουδών Μακαρέ, που συνεχίζουν αδιάκοπα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες και τιμητικές απονομές δόθηκαν στις επιχειρήσεις οι οποίες ήταν χορηγοί με τα προϊόντα τους στην εκδήλωση:

  1. Ομάδα Παραγωγών Ρυζιού Ανθήλης – Ροδίτσας ΙΚΕ
  2. ΑΦΕΣ Γαλάνη ΟΕ – Κατίκι Δομοκού
  3. Κωνσταντίνος Ζήσιμος – Γαλακτοκομικά προϊόντα
  4. Νίκος Μάλλιος & ΣΙΑ ΕΕ – Ελλήνων Γεύσεις
  5. Ηλίας Βαρλάμης & ΣΙΑ ΟΕ – Αρτοποιείο, Ζαχαροπλαστείο «ΠΙΝΑΚΩΤΗ»
  6. Φυτώρια Αμπέλου Χαρτοδιπλωμένος – Παραγωγή οίνου
  7. Ακριδάς – Αναστασίου ΟΕ – Φυτώρια Λαμίας
  8. Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Μάκρης
  9. Κολοκυθά Ειρήνη – ΑΓΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο