english-flag
Search

ΒΕΠ: Απονομή επάθλου σε κωπηλατικούς αγώνες στη μνήμη του Ανδριανού Μιχάλαρου

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά αθλοθέτησε έπαθλο στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου στους Κωπηλατικούς αγώνες του Ομίλου Ερετών Πειραιώς «Παύλος Δαμαλάς».

Πιστό στην απόφαση του αειμνήστου Προέδρου του, Ανδριανού Μιχάλαρου, που ενστερνίσθηκε τις αξίες και τις αρχές του ιστορικού Ομίλου Ερετών Πειραιώς και θεσμοθέτησε την αθλοθέτηση ενός επάθλου στους ετήσιους κωπηλατικούς αγώνες του Ομίλου , το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά αθλοθέτησε και εφέτος έπαθλο, στην μνήμη του, το οποίο απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο Β.Ε.Π., Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα, στους αγώνες που έγιναν την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στο Μαραθώνα.

Σημειώνεται ότι οι διασυλλογικοί αγώνες του Ομίλου Ερετών, που συμπληρώνει 137 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό αθλητισμό, διοργανώνονται προς τιμήν του εμπνευστή και ιδρυτή του Ομίλου, Παύλου Δαμαλά. Στους αγώνες της Κυριακής μετείχαν περίπου 200 αθλητές, όλων των ηλικιών, από Σωματεία όλης της χώρας καθώς και κωπηλάτες από τη Βρετανία. Για πρώτη φορά δε, στο πρόγραμμα συμπεριλήφθηκε και αγώνισμα με οκτάκωπο λέμβο, που αποτελεί το σημαντικότερο αγώνισμα στην κωπηλασία.

Οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στην ανταπόκριση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και στην θεσμοθέτηση για πρώτη φορά του επάθλου από τον αείμνηστο Πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο Β.Ε.Π., Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα για την παρουσία και την απονομή του επάθλου. Ο κ. Παπαμανώλης ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Όμιλο Ερετών για την άρτια διοργάνωση και το θέαμα που προσέφεραν οι συμμετέχοντες κωπηλάτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο