english-flag
Search

ΒΕΠ -«Ποσειδώνια 2022»: Νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στη δημιουργία αναπτυξιακών συνεργιών, με τεράστια οφέλη στην Ελληνική οικονομία και σε χιλιάδες επιχειρήσεις

Μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γιώργος Παπαμανώλης- Ντόζας, μεταξύ άλλων είπε:

«Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση – «Ποσειδώνια 2022», είναι ένα γεγονός με παγκόσμια απήχηση, αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις ναυτιλιακές και παραναυτιλιακές και ιδιαιτέρως τις επιχειρήσεις – μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγική βιομηχανία .

Η έκθεση «Ποσειδώνια 2022», που αρχίζει σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου, είναι ορόσημο αφού η Ελληνική Ναυτιλία είναι ο στυλοβάτης της εθνικής οικονομίας. Ο ελληνόκτητος στόλος κατέχει πρωταρχική θέση παγκοσμίως και η χώρα μας είναι ένα από τα ισχυρότερα και τα πιο σημαντικά ναυτιλιακά κράτη του κόσμου.

Την ίδια ώρα, στα «Ποσειδώνια 2022», με 1.929 εταιρείες από 88 χώρες που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, δημιουργούνται για τις Ελληνικές επιχειρήσεις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στη δημιουργία αναπτυξιακών συνεργιών, με τεράστια οφέλη στην Ελληνική οικονομία και σε χιλιάδες επιχειρήσεις.

Ως Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή των Ποσειδωνίων, έπειτα από 4 χρόνια και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο