english-flag
Search

Γ.Μασούτης από την 86η ΔΕΘ: «Επιχειρήσεις και οικονομία επανέρχονται στην κανονικότητα».

Μήνυμα αισιοδοξίας παρουσία υπουργών και εκατοντάδων εκθετών έστειλε απο εγκαίνια του περιπτέρου Κ.Ε.Ε.Ε της 86ης ΔΕΘ ο πρόεδρός της Γιάννης Μασούτης.

Με πλήθος εκθετών, στελεχών της αγοράς, επισκεπτών, εκπροσώπων της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπουργών και βουλευτών, εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η επιμελητηριακή κοινότητα είχε ισχυρή παρουσία και στη φετινή Δ.Ε.Θ. καθώς συμμετείχαν επιχειρήσεις από 46 επιμελητήρια όλης της χώρας.

Την κορδέλα του περιπτέρου έκοψαν από κοινού ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντάς, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης. Στην τελετή απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ενώ παρόν ήταν και ο βουλευτής Σερρών, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Μασούτης, αναφέρθηκε στη σημασία της συγκροτημένης παρουσίας της Κ.Ε.Ε.Ε., κάθε χρόνο, στη Δ.Ε.Θ., ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της πολιτικής εξουσίας οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον επιμελητηριακό θεσμό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μασούτης στην ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα τόσο ως οικονομία όσο και οι επιχειρήσεις.

Αμέσως μετά, το περίπτερο επισκέφθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συνομίλησε με τους προέδρους των Επιμελητήριων και το προεδρείο της Κ.Ε.Ε.Ε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο