english-flag
Search

Διευρυμένη συνέλευση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

2

Τα Επιμελητήρια Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο της περιοδείας που είχε προαναγγείλει στις πυρόπληκτες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των διευρυμένων συνελεύσεων στα κατά τόπους Επιμελητήρια, ο κ. Χατζηθεοδοσίου ενημέρωσε τους Προέδρους τους, τους βουλευτές των περιοχών και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για την απόφαση της ΚΕΕΕ να ενισχύσει τις πυρόπληκτες επιχειρήσεις με 100.000 ευρώ, καθώς και για τις προσπάθειες που θα καταβάλει προκειμένου να ανασυγκροτηθούν οι πληγείσες περιοχές. 

Σε συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/8 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Τρουπής ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την άμεση κινητοποίηση της ΚΕΕΕ και την παροχή οικονομικής και ηθικής στήριξης. Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι καταστροφές από τις πυρκαγιές επηρεάζουν την οικονομική και κοινωνική ζωή όλου του νομού και απαιτούνται  άμεσα μέτρα. Παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αρκαδίας (ΣΥΡΙΖΑ) Γιώργος Παπαηλιού, ο Βουλευτής Αρκαδίας (ΚΙΝΑΛ) Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας (ΝΔ) Μίλτος Χρυσομμάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιμελητηριακού θεσμού.

Σε όλη την περιοδεία του Προέδρου της ΚΕΕΕ στις πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου έλαβε μέρος από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και ο Οικονομικός Επόπτης, Γιάννης Βουτσινάς.

Της περιοδείας του κ. Χατζηθεοδοσίου σε Ηλεία, Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία, είχε προηγηθεί και επίσκεψη στην πυρόπληκτη Εύβοια.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο