english-flag
Search

Διοργάνωση συμμετοχής Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προτίθεται να συμμετάσχει με επιχειρήσεις –μέλη του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στα Περίπτερα 2 & 3.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό τους στην 86 η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους. (Οι εκθέτες για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να τηρούν όλες τις προβλεπόμενες από τις φορολογικές αρχές διατάξεις).

Το κόστος ενοικίασης για περίπτερο 9 τ.μ. ανέρχεται στα 100 €.

Το Επιμελητήριο θα επιδοτήσει το επιπλέον κόστος κατασκευής των περιπτέρων των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος στην έκθεση.
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες για το 2022 επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής 2371024200 εσωτερικό 1 ).

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται ΕΔΩ και πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση το αργότερο έως την Δευτέρα 04 Ιουλίου 2022, στο e-mail info@epihal.gr .

Περισσότερες πληροφορίες στο www.epihal.gr και στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200, e-mail: info@epihal.gr , υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο