english-flag
Search

ΔΤ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

keee

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις/μέλη του ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει την προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων της Πελοποννήσου στην Πανηπειρωτική Έκθεση που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου 2021. Η δράση έρχεται ως συνέχεια της προβολής των Πελοποννησιακών Προϊόντων στην ΔΕΘ 2021. Τα προϊόντα που συμμετείχαν στο Περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ θα μεταφερθούν για την προβολή τους και στην Πανηπειρωτική Έκθεση.

Οι λακωνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους και έντυπο διαφημιστικό υλικό στην Πανηπειρωτική Έκθεση θα πρέπει να τα αποστείλουν στο Επιμελητήριο Λακωνίας έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00, συσκευασμένα με την ένδειξη τόσο του περιεχομένου, όσο και των στοιχείων της επιχείρησης. Το Επιμελητήριο θα φροντίσει για τη μεταφορά τους στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταφερθούν στην έκθεση όπου προσωπικό της Περιφέρειας θα φροντίσει για την τοποθέτηση και την προβολή τους.

Οι επιχειρήσεις που έχουν συμμετάσχει στη προβολή προϊόντων τους στη ΔΕΘ δεν χρειάζεται να αποστείλουν εκ νέου δείγματα.

Για τυχόν ερωτήματα και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο