english-flag
Search

Δωρεάν διάθεση Ψηφιακής Υπογραφής από το ΒΕΠ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά ενσωμάτωσε στις υπηρεσίες που ήδη προσφέρει στα μέλη του μια νέα υπηρεσία, τη δωρεάν διάθεση Ψηφιακής Υπογραφής μέσω της υπηρεσίας έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών που υποστηρίζει Πανελλαδικά η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η ψηφιακή υπογραφή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους κατόχους της, έχει την ίδια νομική ισχύ με την ιδιόχειρη, εξοικονομεί χρόνο και κόστος και έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην καθημερινή επιχειρηματική πρακτική.

Σε πρώτη φάση η υπηρεσία παρέχεται στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου, δηλαδή με νομική μορφή της Α.Ε., ΕΠΕ και ΙΚΕ.

Η απόκτησή της γίνεται με εύκολη διαδικασία μέσω του κεντρικού ιστότοπου του ΓΕΜΗ (eΓΕΜΗ Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών) υπό την προϋπόθεση η επιχείρηση να είναι εγγεγραμμένη στο ΓΕΜΗ. Η είσοδος για τη δημιουργία αίτησης αρχίζει από τον ιστότοπο services.businessportal.gr με κωδικούς ΓΕΜΗ και την επιλογή από το μενού για «Διάθεση ψηφιακής υπογραφής».

Στο site του Επιμελητηρίου θα αναρτηθούν όλα τα σχετικά ενημερωτικά έντυπα και έγγραφα προκειμένου οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν, να έχουν τη δυνατότητα απόκτησης ψηφιακής υπογραφής.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο