english-flag
Search

ΕΒΕΘ: Διαδικτυακό σεμινάριο για «Διαδικτυακές Συναλλαγές/On Line Payments, Transaction Processing, Payment Gateways»

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της υλοποίησης σειράς τεσσάρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου, συνδιοργανώνουν το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Διαδικτυακές Συναλλαγές/On Line Payments, Transaction Processing, Payment Gateways», από τις 14-17.02.2022.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 16 διδακτικές ώρες και θα υλοποιηθεί σε 4 ισόχρονες διαδικτυακές συναντήσεις κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη και ώρες 17.00-20.00.
Στους συμμετέχοντες, που δεν θα ξεπερνούν τα 30 άτομα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η διαδραστικότητα του σεμιναρίου, θα απονεμηθούν σχετικά πιστοποιητικά συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, για τη δήλωση συμμετοχής καθώς και για το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε εδώ .

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει το 4 ο και τελευταίο πρόγραμμα του εκπαιδευτικού κύκλου “Ηλεκτρονικό Εμπόριο”, στις 28/02/2022-03/03/2022, με θέμα: «Ηλεκτρονική ασφάλεια και προστασία για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου». Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Δημοσίων, Σχέσεων και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, Τηλ. 2310-370132.

Μετάβαση στο περιεχόμενο