english-flag
Search

Ε.Β.Ε.Θ. – Το WMF Worldwide Event Greece στην Έκθεση Beyond στις 16 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Capture

Το WMF Worldwide Event Greece στην Έκθεση Beyond στις 16 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

 

            Ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Digital & Social Innovation στην Ευρώπη, το WMF, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διοργανώνεται στις 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Γεγονότος Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το WMF (Web Marketing Festival) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνείς θεσμούς digital και social innovation και στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

       Το WMF στην Θεσσαλονίκη αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της ΔΕΘ-Helexpo.

       Κατά τη διεξαγωγή του WMF Worldwide Event Greece, 15 νεοφυείς επιχειρήσεις θα διαγωνιστούν, προκειμένου οι τρεις πρώτες να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο του WMF! Festival, που θα πραγματοποιηθεί στο Rimini της Ιταλίας τον Ιούνιο του 2022, με δυνατότητα παρουσίασης της ιδέας τους σε διεθνή διαγωνισμό και κοινό επιχειρηματικών παραγόντων, εκπροσώπων επενδυτικών εταιρειών και business angels.

       Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των 15 start-up επιχειρήσεων θα είναι παρόντες στο περίπτερο του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στην Έκθεση Beyond, στις 14-16 Οκτωβρίου, προκειμένου να επιδείξουν τα καινοτόμα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να προσελκύσουν επενδυτές.

       Κορυφαίες προσωπικότητες από την επιχειρηματική και την ακαδημαϊκή κοινότητα θα απευθύνουν ομιλίες στο πλαίσιο του WMF Worldwide Event Greece, στις 16 Οκτωβρίου.

Μεταξύ των ομιλητών στην εκδήλωση περιλαμβάνονται οι κ.κ.:  

  • o καθηγητής Dario Lo Bosco, Mediterranean University of Reggio Calabria (Italy), Civil Engineering Transport & Infrastructures και Πρόεδρος ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ
  • ο καθηγητής Antonio Tufano, University PEGASO – Rome (Italy), ITC Management–Telecommunication Engineering
  • ο κ. Αργύρης Σπυρίδης, CEO Anthology Ventures, Co-Founder Innovation Farm
  • ο κ. Λεωνίδας Μπακούρας, Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ και 
  • ο κ. Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics και συγγραφέας του βιβλίου “Άνθρωπος 4.0”.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://greece.webmarketingfestival.com/startup-competition/ και & στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310947744, κ. Marco Della Puppa.

 

Οι Χορηγοί του WMF Worldwide Event Greece είναι οι: 

TRAINOSE – A company of FS GROUP

EUROBANK

ΕΔΑ ΘΕΣΣ

VIMAR – ENERGIA POSITIVA

LEASEPLAN

ELGEK GEORGOUDIS

IAKOVIDI BROS.

 

Partners:

ALEXANDER INNOVATION ZONE

OK!THESS

Μετάβαση στο περιεχόμενο