english-flag
Search

ΕΒΕΘ : 362ο Ηλεκτρονικό Δελτίο ΕΒΕΘ

Το ΕΒΕΘ αποφάσισε να επιδοτήσει τη συμμετοχή νεοσύστατων επιχειρήσεων – μελών του στη διήμερη υβριδική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας Innovent Forum 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-11 Φεβρουαρίου 2023.

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα διεξαχθεί διά ζώσης στις εγκαταστάσεις του JOIST στη Λάρισα και online στο Metaverse.

Το Innovent Forum 2023, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας διακυβέρνησης, της τεχνολογίας υγείας, της αγροδιατροφικής τεχνολογίας, της βιοτεχνολογίας, της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας τουρισμού, της ενέργειας, των τεχνών και του πολιτισμού, των υλικών, των κατασκευών, της κινητικότητας, των έξυπνων πόλεων και του gaming και στοχεύει στην ανάδειξη καινοτόμων μετασχηματιστικών λύσεων στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα και την αξιοποίησή τους μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία.

Το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση ανέρχεται στο ποσό των 1.200€ πλέον ΦΠΑ.

Το ΕΒΕΘ υποστηρίζοντας την ανωτέρω διοργάνωση, προτίθεται να επιδοτήσει με το ποσό των 2.000 (500/επιχείρηση) την συμμετοχή τεσσάρων (4) νεοφυών επιχειρήσεων-μελών του, που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

·  Είναι μέλη του ΕΒΕΘ για ένα τουλάχιστον έτος.

·  Έχουν ιδρυθεί εντός της τελευταίας 5ετίας.

·  Εξοφλούν κάθε χρόνο, ανελλιπώς, τα τέλη διατήρησης της μερίδας τους στο ΓΕΜΗ και τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο.

·  Δραστηριοποιούνται στους ανωτέρω αναφερόμενους τομείς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατείστε εδώ ή απευθυνθείτε στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310370132, publicrelations@ebeth.gr

 

 

Συνεχίζεται η υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρήσεων για συμμετοχή τους σε Εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου, λαμβάνοντας σχετική επιδότηση από το ΕΒΕΘ, να συμμετάσχουν στην 31η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας,«Detrop» και στην 8η Διεθνή Έκθεση Οίνου, «Oenos»που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στις 18-20 Φεβρουαρίου 2023.

Οι εκθέσειςDetrop & Oenos αποτελούν δύο αξιόπιστα brand names, με διαχρονική πορεία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε εγχώριους και ξένους παραγωγούς να αναδείξουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στη διεθνή αγορά και να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα εμπορικών επαφών.

Το εκθεσιακό γεγονός εμπλουτίζεται από πλήθος ενημερωτικών και γευστικών εκδηλώσεων με ποικίλα γαστρονομικά γεγονότα από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, προβάλλοντας την πλούσια μεσογειακή διατροφή αλλά και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής προϊόντων.

Στις εκθέσειςDetrop & Oenosθα προβληθούν τα ακόλουθα είδη/υπηρεσίες:

Τρόφιμα γενικά, Πρώτες ύλες-συμπληρώματα, Γάλα-Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Κρέας-Προϊόντα Κρέατος. Ψάρια-Θαλασσινά, Αποξηραμένα Φρούτα, Αρωματικά Βότανα, Μπαχαρικά, Κονσερβοποιημένα Τρόφιμα-Ορεκτικά, Λάδι-Λίπη, Κατεψυγμένα Προϊόντα, Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, Delicatessen, Ποτά, Ζεστά Ροφήματα, Κρασί, Προϊόντα Οίνου, Μπύρες, Αποστάγματα, Συσκευασία, Μηχανήματα, Εξοπλισμός, Τεχνολογία και Υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι η δήλωση ενδιαφέροντος επιδότησης και συμμετοχής, θα πρέπει να υποβληθεί, από τις επιχειρήσεις-μέλη, το αργότερο μέχρι  την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ και για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, στο τηλ: 2310370132 ή στo email:publicrelations@ebeth.gr.

Με 4 εκδηλώσεις το ΕΒΕΘ στο 31ο MONEY SHOW

Tο 31ο Money Show, το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα οικονομικό-επιχειρηματικό Πολυσυνέδριο, θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 29 Ιανουαρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, περιλαμβάνοντας πάνω από 130 εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται από Φορείς, Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις.
Περισσότερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση SIAL AMERICA 2023.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση SIAL AMERICA 2023 από τις 28-30 Μαρτίου στο Las Vegas Convention Center, στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.
Περισσότερα

Παρουσίαση της ψηφιακής υπηρεσίας για την ίδρυση ατομικής επιχείρησης μέσω του gov.gr

Την Εθνική Πολιτική Διοικητικών Διαδικασιών και τη νέα ψηφιακή υπηρεσία ίδρυσης ατομικής επιχείρησης μέσω του gov.gr παρουσίασε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Μετάβαση στο περιεχόμενο