english-flag
Search

ΕΕΘ: Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα

ΓΕΝΙΚΗ

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργάνωσε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με μεγάλη επιτυχία,  Χριστουγεννιάτικο Brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, με απόφαση του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και της Διοίκησης του ΕΕΘ, παραδόθηκαν για την στήριξη του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ», τον οποίο εκπροσώπησε στην εκδήλωση η κ. Βασιλική Παπαγεωργίου –  Χαρταμπίλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το συγκεκριμένο ίδρυμα αποτελεί παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα και σε πλαίσιο ανταλλαγής ευχών, το Χριστουγεννιάτικο Brunch τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τον κοινωνικό του χαρακτήρα, ο Υφυπουργός Εσωτερικών  (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές της ΝΔ κ. Θεόδωρος Καράογλου, κ. Σάββας Αναστασιάδης, κ. Κώστας Γκιουλέκας, κ. Δημήτρης Κούβελας, η ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μαρία Σπυράκη, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ κ. Άνθιμος Αμανατίδης, η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βίκυ Νάκου, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ, εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων, Θέρμης, Καλαμαριάς, Ευόσμου – Κορδελιού, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Σίνδου, ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου με αίσθημα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Μιχάλης Ζορπίδης « για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αποτελεί υποχρέωση η προσφορά προς των συνάνθρωπο. Για αυτό τον λόγο έχει μετατραπεί πλέον σε ετήσιο θεσμό η διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Brunch, τα έσοδα του οποίου κάθε χρόνο πηγαίνουν για την ενίσχυση διαφορετικού φορέα. Έτσι με μεγάλη χαρά και φέτος παρά το κύμα κορωνοϊού που μαστίζει τη χώρα, πήραμε την απόφαση να διοργανώσουμε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση».

Την οργανωτική ευθύνη του Χριστουγεννιάτικου Brunch είχε η επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΕΘ, πρόεδρος της οποίας είναι η κ. Μαρία Καρατενίζη, με το ραντεβού να ανανεώνετε για την επόμενη φιλανθρωπική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο