Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Prelude Event του γαστρονομικού φεστιβάλ «Taste of Loutraki – The Corinthian Food Festival», το Σάββατο 25 Απριλίου 2026, στο Isla Brown Corinthia Resort & Spa, στους Αγίους Θεοδώρους.
Η εκδήλωση σηματοδότησε την επίσημη έναρξη της επικοινωνιακής και γαστρονομικής διαδρομής του φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5–7 Ιουνίου 2026 στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αναδεικνύοντας την τοπική παραγωγή, τη γαστρονομία της Κορινθίας και το τουριστικό προϊόν της περιοχής.
Στο πλαίσιο του Prelude Event, δημοσιογράφοι, content creators και influencers συμμετείχαν σε μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία γνωριμίας με τοπικά προϊόντα, παραγωγούς και επιχειρήσεις εστίασης που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ.
Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμούς οι διοργανωτές (L.T.O. και Επιμελητήριο Κορινθίας ) και οι συνδιοργάνωνες (Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και Σύλλογος Επισιτιστών «Ο Ξένιος Ζευς»), ενώ το φεστιβάλ παρουσιάστηκε από τον Operation Manager του L.T.O., κ. Γιάννη Κόντη.
Το Επιμελητήριο Κορινθίας εκπροσωπήθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ανέστη Γκρούτση, ο οποίος ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, το Επιμελητήριο διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ένα γαστρονομικό φεστιβάλ που στοχεύει στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, των επιχειρήσεων και των παραγωγών, καθώς και των ιδιαίτερων προϊόντων τους, μέσα από μια σύγχρονη διοργάνωση που κάθε χρόνο προσφέρει νέες εμπειρίες και συγκινήσεις στους συμμετέχοντες.











