english-flag
Search

Επιμελητήριο Έβρου –

01

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Κωνσταντίνο Κουτσούκο είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου. Την μεταξύ τους κουβέντα, που έγινε σε θερμό κλίμα, απασχόλησαν οι προοπτικές που δίνει στην αναπτυξιακή τροχιά του Έβρου και της Θράκης γενικότερα η εγνατία οδός.

Στο πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επέδωσε στον κο Κουτσουκο αναμνηστική πλακέτα αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του Επιμελητηρίου, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την βαρύτητα που προσδίδει το Επιμελητήριο στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και τη συμβολή της στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Έβρου, τον οποίο έβγαλε από την απομόνωση η λειτουργία του ομώνυμου αυτοκινητόδρομου και των κάθετων αξόνων του.

Η συνάντηση των κ.κ. Τοψίδη και Κουτσούκου έγινε στο περιθώριο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο «Συνδυασμένες Μεταφορές : Καινοτομία στο σχεδιασμό, στη διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και την λήψη αποφάσεων», που διοργανώνει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Το Επιμελητήριο Έβρου στηρίζει από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία για την υλοποίηση του Συνεδρίου με την πεποίθηση ότι οι συνδυασμένες μεταφορές και η γνώση γύρω από αυτές αποτελούν ρυθμιστικό παράγοντα στην τοπική και εθνική οικονομία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο