english-flag
Search

Επιμελητήριο Αργολίδας: «Αργολίδα, Γαστρονομικός Προορισμός Διεθνούς εμβέλειας»

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται η καινοτόμα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αργολίδας, που στοχεύει στην οργανωμένη καταγραφή του γαστρονομικού πλούτου όλης της περιοχής, στη διαμόρφωση σύγχρονης πρότασης Γαστρονομικού Τουρισμού, και στην προβολή της σε όλους όσους αναζητούν αυθεντικές γεύσεις και εμπειρίες στη χώρα μας και σε όλο το κόσμο.

Η πρωτοβουλία που αξιοποιεί δυναμικά την σημαντικότερη παγκόσμια Τάση στον Τουρισμό, αφορά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, από τον πρωτογενή και την καλλιέργεια, μέχρι τον δευτερογενή και τον τριτογενή τομέα, καταλήγοντας φυσικά στην εστίαση και σε όλο το τουριστικό φάσμα, και στους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας.

Η σχετική μελέτη προχωρεί από την πρώτη μέρα, με πλήρη διαφάνεια και άμεση συμμετοχή όλων των όσων ωφελούνται από τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας ανάδειξης της Αργολίδας σε φιλόδοξο Γαστρονομικό Προορισμό.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρωθεί οι δύο πρώτες φάσεις της Ανάλυσης και της Στρατηγικής που, αφενός προσδιορίζουν την σημερινή θέση της Αργολίδας, όσα έχει να προσφέρει στον επισκέπτη της και τις μεγάλες δυνατότητές της, και, αφετέρου, βάζουν τις βάσεις και χαράσσουν τον οδικό χάρτη προς την επιθυμητή θέση που αξίζει στον τόπο μας.

Αυτή τη στιγμή και καθώς προχωρούν οι επόμενες φάσεις, της Οργάνωσης της νέας μάρκας και της Υποδομής προβολής της, εξελίσσεται παράλληλα η Φάση της Ταυτότητας και Εικόνας, που θα καθορίσει το Όνομα (brand name) και το Σήμα της πρωτοβουλίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο