english-flag
Search

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρόσκληση σε Δωρεάν online σεμινάριο για τα «Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προσκαλεί τα μέλη του στο Δωρεάν online σεμινάριο Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορονοϊού COVID-19, έπειτα από τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ στις 30/4/2022 η οποία τροποποίησε την προηγούμενη στις 17/3/2022  για τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.

Όπως ορίζει η νέα εγκύκλιος, η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική μόνο για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή διευθυντή του καταλύματος.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2022 πρέπει να γίνει έως 01.06.2022.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων η οποία και θα σας κοινοποιηθεί πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Γιάννης Κακός , Τεχνολόγος Τροφίμων και Ποτών Msc, Εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΦΕΤ.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Τετάρτη 25/05/2022 και ώρα 18:30

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας το σύνδεσμο μέχρι την Τετάρτη 25 Μαΐου 10:00 π.μ. προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής :https://forms.gle/Q5Tsa1GPR5tuBioJ7

Μετάβαση στο περιεχόμενο