english-flag
Search

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Αθρόα η συμμετοχή στο σεμινάριο – «Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις»

Πλημμύρισε από συμμετοχή το επιμορφωτικό σεμινάριο «Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 5 μ.μ , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το Επιμελητήριο μας είναι ένα από τα πιο μικρά, αλλά από τα πιο δραστήρια και η επαγγελματική ενημέρωση των μελών μας κύριο μέλημά μας ώστε να ανταποκρίνονται  αντάξια στην εμπιστοσύνη του καταναλωτή αναφέρθηκε στη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής.  Στη συνέχεια ο κ, Τρουπής σημείωσε τις δράσεις και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου που κύριο στόχο έχουν την προστασία των μελών του και την επιχειρηματική και τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο εισηγητής του σεμιναρίου κ.Θέμης Σαρανταένας, πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ και ανάπτυξης επιχειρήσεων και επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο,  ο οποίος παρουσίασε διεξοδικά την στρατηγική και τον τρόπο προσέλκυσης πελατών μέσω των κοινωνικών δικτύων, την μέθοδο για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς της επιχείρησης και την τεχνική για την ενίσχυση των πωλήσεων της.

Σεμινάρια

Τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα είναι:

  1. Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας Βελτίωση και δομή της τεχνικής για την αύξηση των πωλήσεων και τη δημιουργία σχέσης  εμπιστοσύνης με τους πελάτες
  2. Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων Βασικές Αρχές Επικοινωνίας – λεκτικής και της γλώσσας του σώματος με τους πελάτες
  3. Οικογενειακές Επιχειρήσεις – Εγγενή προβλήματα και προοπτικές ανάπτυξης Βασικές έννοιες που σχετίζονται με τη διαχείριση και διοίκηση οικογενειακών επιχειρήσεων, καθώς και τις διαφορετικές διαδικασίες και εργαλεία που είναι χρήσιμα για τον αποτελεσματικό χειρισμό αυτών των εταιρειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα μέλη που επιθυμούν να ενημερώνονται για τα σεμινάρια του Επιμελητηρίου παρακαλούνται να ακολουθούν τη σελίδα του Επιμελητήριου Αρκαδίας στο Facebook με όνομα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και να επικοινωνήσουν με το Μητρώο του Επιμελητηρίου (στα τηλέφωνα 2710 227141-2 (εσωτ. 1 και 2) για επιβεβαίωση των στοιχείων τους (email, κινητό) ώστε να τους έρθει άμεσα η ειδοποίηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται στους Αρκάδες επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την προϋπόθεση να είναι ταμειακώς ενήμεροι για το 2022.

Μετάβαση στο περιεχόμενο