english-flag
Search

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ξεκινάει σειρά δωρεάν σεμιναρίων – «Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις»

Ξεκινάει η σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, την Τετάρτη 13 Απριλίου από τις 5 μ.μ έως τις 9 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21,Τρίπολη). Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις. Με το σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την στρατηγική και τον τρόπο προσέλκυσης πελατών μέσω των κοινωνικών δικτύων, την μέθοδο για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς της επιχείρησης και την τεχνική για την ενίσχυση των πωλήσεων της. To συγκεκριμένο σεμινάριο απαιτεί την βασική γνώση χρήσης Ιστοσελίδων και Κοινωνικών δικτύων από τους συμμετέχοντες. Δεν απαιτείται η συμμετοχή με χρήση laptop καθώς αναλύεται η στρατηγική που πρέπει να έχει κάθε επιχείρηση οnline και δεν αναλύονται τεχνικά/λειτουργικά ζητήματα.

Εισηγητής

Θέμης Σαρανταένας, Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών (ως Senior Marketing Consultant από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012) στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 Θεματολογία

 Διαφορά Social Media & Ιστοσελίδας στην ΜΜ Επιχείρηση
 Sales Funnel στον online κόσμο
 Τεχνικές Inbound Marketing (lead generation)
 Ορθή & αποδοτική προβολή της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα (Στρατηγική)
 Στοχοθεσία αποτελεσματικότητας Κοινωνικών Δικτύων (τι περιμένουμε;)

  • Facebook: Ονομασία Σελίδας, Ανατομία ενός post, Συχνότητα Αναρτήσεων, Θεματολογία Αναρτήσεων, Κειμενογραφικές Τεχνικές, Λυσάρι Facebook, Content, Διαφημίσεις – Στόχοι KPI (δείκτες απόδοσης).
  • YouTube: Θεματολογία, Dos & Don’ts στα videos.
  • Instagram (Online Business Tool – Business Profile), Dos & Dont’s στην χρήση του μέσου
  • Εργαλείο: Social Media Calendar

Για την είσοδό σας και παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ και στοιχεία ταυτοπροσωπίας.

Μπορείτε να συνεχίζετε να επιλέγετε το σεμινάριο που αρμόζει στις ανάγκες σας, μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας https://arcadianet.gr (Σημαντική Ανακοίνωση, Σημαντικά
νέα).

Σε ποιους απευθύνεται

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται στους Αρκάδες επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με την προϋπόθεση να είναι ταμειακώς ενήμεροι για το 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).

Μετάβαση στο περιεχόμενο