english-flag
Search

Επιμελητήριο Αχαΐας : Στο Βερολίνο για τη διεθνή έκθεση στον κλάδο των φρούτων

Κερδίζοντας για μια ακόμα φορά το στοίχημα με την εξωστρέφεια και την ουσιαστική προβολή και στήριξη των αχαϊκών επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA 2023 στο Βερολίνο, μεταξύ 8 και 10 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για τη σημαντικότερη διεθνή έκθεση στον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών με τη συμμετοχή 86 εθνικών συμμετοχών και πολλών ανεξάρτητων εταιρειών.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ και τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας  & Ηλείας  συμμετείχε στην έκθεση μαζί με 2 αχαϊκές εταιρείες, οι οποίες είχαν την ευκαιρία  να προβάλουν τα προϊόντα τους για πρώτη φορά σε μία διεθνή έκθεση αυτού του βεληνεκούς. Οι εκθέτες μας συμμετείχαν ενεργά σε προκαθορισμένες b2b συναντήσεις με χονδρέμπορους, λιανέμπορους και εισαγωγείς. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να δουν τις νέες τεχνολογίες παραγωγής, την εφοδιαστική αλυσίδα καθώς και όλες τις τελευταίες καινοτομίες του κλάδου. Η δε επισκεψιμότητα του περιπτέρου μας έφτασε σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.

Τo περίπτερο μας επισκέφτηκε και ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξη του στους ανθρώπους που παράγουν και αντάλλαξε πληροφορίες μαζί τους.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ήταν δίπλα στους εκθέτες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης με ενεργή φυσική παρουσία. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει και στηρίζει οικονομικά τις επιχειρήσεις στις διεθνείς εκθέσεις για περισσότερα από 17 χρόνια!

Στην  έκθεση οι παρακάτω αχαϊκές εταιρείες συμμετείχαν και πρόβαλαν τα προϊόντα τους στο Hall 8 σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο, στο οποίο υπήρχαν οι εθνικές συμμετοχές και οι συμμετοχές των περιφερειών.

  • AROMA INNOVATION HUB – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΤΡΩΝ

(αρωματικά βότανα)

  • BAC FRESH – ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

(ρόδια)

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ήδη συνδιαμορφώνει και υλοποιεί το πρόγραμμα για τις εκθέσεις στις οποίες θα υπάρχει συμμετοχή το 2023. Συνεχίζουμε δυνατά!

Μετάβαση στο περιεχόμενο