english-flag
Search

Επιμελητήριο Αχαΐας: Συμμετοχή σε πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Πατρινού Καρναβαλιού-«Ο θεσμός της πόλης χρειάζεται να στηριχθεί»

Συμμετοχή σε πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Πατρινού Καρναβαλιού είχε το Επιμελητήριο Αχαΐας. Εκτιμώντας ότι ο θεσμός της πόλης χρειάζεται να στηριχθεί και μέσω αυτού να τονωθεί η επιχειρηματικότητα, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας συνέδραμε στη διοργάνωση της ξέφρενης βραδιάς που χάρισε η Άννα Βίσση μέσα από το «Σπίτι με το MEGA».

Η Άννα Βίσση παρέσυρε τους τηλεθεατές σε μία κεφάτη βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό που επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Κωνσταντίνος Ρήγος. «Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι το Επιμελητήριο Αχαΐας στέκεται και θα στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες που προβάλουν τον τόπο μας και τους θεσμούς του. Με αυτό το σκεπτικό στηρίξαμε τη συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή, η οποία μετέφερε το τηλεοπτικό κοινό στους ρυθμούς του Πατρινού Καρναβαλιού» δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Από τους τηλεοπτικούς δέκτες ακούστηκαν αποκριάτικα τραγούδια που έχουν σημαδέψει το Πατρινό Καρναβάλι, μελωδίες που έχουμε αγαπήσει μέσα από τη φωνή της Άννας Βίσση αλλά και ακούσματα που μας φτιάχνουν την διάθεση και μας ξεσηκώνουν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο