english-flag
Search

Επιμελητήριο Ηρακλείου : Επιχειρηματικές συναντήσεις B2B στην Ιορδανία για τουρισμό & τρόφιμα

 

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιχειρηματικές συναντήσεις B2B με τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους εξαγωγικών εταιρειών τροφίμων στην Ιορδανία απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε αντίστοιχες επιχειρήσεις – μέλη του, συνεχίζοντας τις δράσεις εξωστρέφειας για την προσέλκυση ιορδανών τουριστών στην Κρήτη και την προώθηση των κρητικών προϊόντων στη χώρα τους, αντίστοιχα.

Οι προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, στις 11 και 12 Μαΐου 2023 (Greek Tourism and Gastronomy  B2B Workshop).

Το B2B workshop τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η επιλογή της συγκεκριμένης χώρας έγινε με βάση προτάσεις των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι επιθυμούν τη διεύρυνση συνεργασιών σε νέες αγορές, δεδομένου οτι η Ιορδανία έχει ανοίξει ως νέος τουριστικός προορισμός. Παράλληλα, το ζωηρό ενδιαφέρον των Ιορδανών για ελληνικά προϊόντα, κυρίως ελαιόλαδο και μέλι, δημιουργεί προϋποθέσεις για εξαγωγή ελληνικών τροφίμων στη χώρα αυτή της Μέσης Ανατολής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με τουριστικούς πράκτορες και με εκπροσώπους εταιρειών εισαγωγής τροφίμων της Ιορδανίας. Θα πραγματοποιηθούν, επίσης,  επαφές με τουριστικούς παράγοντες, χαιρετισμοί από τον Πρέσβη της Ελληνικής Δημοκρατίας στη χώρα και εκπρόσωπο του ΕΟΤ, αλλά και παρουσιάσεις τιμώμενων Δήμων και Περιφερειών ή και προορισμών.

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου εξασφάλισε προνομιακή τιμή για τα μέλη του και επιδοτεί μέρος των εξόδων συμμετοχής στην επιχειρηματική αποστολή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή έως την Τρίτη, 04/04/2023, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου www.ebeh.gr   ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://forms.gle/Pkgb8eiNiBdh7AGdA .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, email: stefanoudaki@ebeh.gr.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο