english-flag
Search

Επιμελητήριο Καβάλας:Ενημέρωση των τουριστικών επιχειρήσεων για την εφαρμογή του EOT Visit Greece Αpp.

Screenshot_20220103-144412_Gmail

Ενημέρωση των τουριστικών επιχειρήσεων της Καβάλας για την εφαρμογή του EOT Visit Greece Αpp.

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια»,  σας ενημερώνει για την εφαρμογή του ΕΟΤ Visit App.

To Visit Greece Αpp αποτελεί ένα επιπλέον χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες της Ελλάδας που συμπεριλήφθηκε στη διαδικτυακή φαρέτρα του EOT το Μάιο του 2020. Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα όπου και αν βρίσκεται να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά, μέσω ενός διαδραστικού chatbot, ο ταξιδιώτης λαμβάνει άμεσα απαντήσεις σε ερωτήματά σχετικά με τον Covid-19 και ενημερώνεται για τα πλησιέστερα νοσοκομεία αναφοράς ανά περιοχή. Επίσης με την εγγραφή του χρήστη στην εφαρμογή, μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις (push notifications) για έκτακτες ενημερώσεις καθ’ όλο έτος. Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Αρρ Store και Play Store.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις κάθε προορισμού είναι πολύ σημαντική για την εικόνα του. Για το λόγο αυτό, o EOT ενθαρρύνει τις τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής αρμοδιότητάς τους να κάνουν αίτηση για να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα: https://visitgreeceapp.com/ .

Οι επιχειρήσεις προβάλλονται δωρεάν μέσα από την εφαρμογή του Visit Greece παρέχοντας τις βασικές παροχές της επιχείρησής τους προς τους ταξιδιώτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο