english-flag
Search

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Συμμετοχή εκπροσώπων της Διοίκησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του «ΙΑΝΟΥ»

Συμμετοχή εκπροσώπων της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας σε επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στην Κεφαλονιά για τις επιπτώσει της Θεομηνίας «ΙΑΝΟΣ»

Σε διήμερη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου που πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά στις 16 και 17 Φεβρουαρίου 2022 συμμετείχαν, κατόπιν πρόσκλησης από τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ Χρήστο Τριαντόπουλο, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κων/νος Λαμπρόπουλος και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γεώργιος Στεργιούλης, που κλήθηκαν να παραστούν συμβουλευτικά ως προς την εφαρμογή καλών πρακτικών στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του «ΙΑΝΟΥ» , μετά την σχετική εμπειρία τους στην περιοχή της Καρδίτσας .

Το πρόγραμμα του κυβερνητικού κλιμακίου περιελάμβανε επισκέψεις στις εξής περιοχές: Σάμης , Αγίας Ευθυμίας, Άσσου, Μύρτου, Ληξουρίου και Αργοστολίου όπου έγιναν συναντήσεις συνεργασίας με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τους δημάρχους των περιοχών αυτών, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης καθώς και διευρυμένη σύσκεψη την Πέμπτη 17/2/2022, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας με τη συμμετοχή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό κ Χρήστου Τριαντόπουλου , του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τη συμμέτοχή τους στην επίσκεψη-αυτοψία στην Κεφαλονιά καθώς και για την πολύτιμη συμβολή τους, μέσω της τεχνογνωσίας που προσέφεραν, στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη δράσεων-έργων αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο