english-flag
Search

Επιμελητήριο Κορινθίας:”Μεγάλες Μέρες της Νεμέας”.Τριήμερο εκδηλώσεων γαστρονομίας και πολιτισμού

Ένα πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων γαστρονομίας και πολιτισμού με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022

Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας επανέρχονται με δυναμική διάθεση και μας παρουσιάζουν τις αλλαγές και την εξέλιξη (#nemeaevolution) του Αγιωργίτικου και της περιοχής. Τα 19 από τα οινοποιεία της Νεμέας ανοίγουν τις πόρτες τους από το πρωί μέχρι το βράδυ για να σας ξεναγήσουν στον υπέροχο κόσμο του σαγηνευτικού Αγιωργίτικου και όχι μόνο, με γευστικές δοκιμές, βόλτες στους αμπελώνες, ξεναγήσεις, μουσική, κ.ά.

Πιο συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Κορινθίας φέτος συνδιοργανώνει μαζί με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ) και σας προσκαλεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στην τελετή έναρξης των Μεγάλων Ημερών Νεμέας σε ένα  ξεχωριστό Masterclass υπό την καθοδήγηση του Master of Wine Γιάννη Καρακάση, ξεδιπλώνοντας όλα τα μυστικά της Νεμέας αλλά και στην παράλληλη γευστική δοκιμή και στην συναυλία της σοπράνο, Μπέτυς Χαρλαύτη που θα ακολουθήσει, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, κοντά στον Ναό του Δία στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Τελετή Έναρξης θα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3RdC3Dg

Μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα των Μεγάλων Ημερών Νεμέας για όλα τα οινοποιεία εδώ: www.nemeawineland.com

 

Taste of Loutraki 2022

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συνδιοργανώνει μαζί με το Επιμελητήριο Κορινθίας, το Σύλλογο Επισιτιστών «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», την εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ “Respond on Demand’’ ένα μοντέρνο, εξειδικευμένο γαστρονομικό φεστιβάλ στο Λουτράκι, Κορινθίας,  το Taste of Loutraki 2022. H διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου-Περαχώρας.

Περισσότερες  από 30 επιχειρήσεις της πόλης, δημιουργούν ένα ξεχωριστό ελληνικό μενού “με βάση τα προϊόντα της κορινθιακής γης” σε ειδική τιμή, για όσους το δοκιμάσουν, το τριήμερο από 2 έως 4 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.korinthiacc.gr/taste-of-loutraki-2022/

 

Πολιτιστικά Γεφυρώματα Σοφικό 2022

Το Επιμελητήριο Κορινθίας υποστηρίζει την εκδήλωση ‘’Πολιτιστικά Γεφυρώματα Σοφικό 2022’’ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 02/09 & Σάββατο 03/09 στο The Ranch Σοφικού.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα θα τα βρείτε εδώ: https://bit.ly/3wx14BA

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο