english-flag
Search

Επιμελητήριο Λάρισας : Eκδήλωση για τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα

Eκδήλωση για τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα και εισηγήτρια την δικηγόρο Λάρισας, Αριστέα Βαλαβάνη, LLM Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου, πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Λάρισας την Πέμπτη 1-12-2022 και ώρα 18.30.

Οι εξελίξεις στους προαναφερθέντες τομείς έχουν επηρεάσει και θα εξακολουθούν να επηρεάζουν στο μέλλον τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Η ψηφιακή εποχή και οι νέες τεχνολογίες έχουν φέρει αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της εμπορικής δραστηριότητας. Τα εμπορικά σήματα, και ο τρόπος κατοχύρωσής τους, το ηλεκτρονικό εμπόριο με τη χρήση πλατφόρμας πώλησης προϊόντων και τη δημιουργία e-shop, όπως και διαχείριση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τις επιχειρήσεις αποτελούν κάποιους από τους τομείς με τις πιο ραγδαίες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα η θεματολογία του σεμιναρίου είναι η εξής:

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ: Η ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (GDPR). ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο