english-flag
Search

Επιμελητήριο Πιερίας.Ευρωπαϊκό Συλλογικό Σήμα που φέρει το όνομα του βουνού των θεών, του Όλυμπου

Το Επιμελητήριο Πιερίας είναι το πρώτο στην Ελλάδα που αξιοποιεί τέτοιου είδους σήμα με γεωγραφική προέλευση, το οποίο θα διανείμει δωρεάν στα μέλη του, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο σχετικός κανονισμός. Το «OLYMPUS PIERIAN CHAMBER» αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της περιοχής, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητά τους και δίνοντας προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγονται στην πιερική γη.

«Η κατοχύρωση του σήματος είναι μία ιστορία που κράτησε δύο χρόνια με αγωνίες με ενστάσεις. Αυτό το σήμα προσδιορίζει και αναγνωρίζει προϊόντα που παράγονται στην Πιερία, από τους πρόποδες του Ολύμπου, ο οποίος αποτελεί ένα ισχυρό brand name. Ταυτόχρονα, προσδίδει κύρος, ενώ αποτελεί πιστοποίηση για το πού έγινε η παραγωγή του προϊόντος, η οποία σε λίγα χρόνια θα είναι απαραίτητη για να μπορείς να εξάγεις. Ήδη κάποιες χώρες το έχουν πάρει και τους έχει δώσει πολύ μεγάλη υπεραξία», είπε  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Ήδη κάποιες επιχειρήσεις της Πιερίας έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν, ενώ το Επιμελητήριο έχει ανοίξει έναν κύκλο ενημέρωσης, έτσι ώστε να γίνει ευρέως γνωστό στον επιχειρηματικό κόσμο και να το αξιοποιήσει

Μετάβαση στο περιεχόμενο