english-flag
Search

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Εκδήλωση «Η ζωή… είναι γυναίκα»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Margarona Royal.

Η εκδήλωση με θέμα «Η ζωή… είναι γυναίκα» τελούσε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ τον συντονισμό είχε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μίλησαν η Αγγελική Κωνσταντινίδη, υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Ν. Πρέβεζας και εκπρόσωπος του ΕΕΔΕΓΕ, η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, η χρυσή ολυμπιονίκης και αξιωματικός Π.Ν, Αθανασία Τζουμελέκα, η προϊσταμένη ΔΥΠΑ Πρέβεζας Βησσαρία Ιωάννου, η υπαστυνόμος Β΄ που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας Χριστίνα Χρόνη, η συμβολαιογράφος Πρέβεζας Αγλαΐα Τριάντη, η αισθητικός, κοσμητολόγος Ευδοκία Γκιόρτου και η περιφερειακή σύμβουλος Ηπείρου Αναστασία Σίμου – Τάσιου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων κ.α..

Ακολούθησε γεύμα με πλούσιο μπουφέ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο