english-flag
Search

Επιμελητήριο Ρεθύμνης: Εκπαιδευτική παρουσίαση σε σπουδαστές του ΙΕΚ GRANT

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στα πλαίσια των δράσεων του ενθάρρυνσης της νεανικής επιχειρηματικότητας αλλά και των δεσμών του με την εκπαιδευτική κοινότητα του Ρεθύμνου, υποδέχθηκε 15 σπουδαστές του ΙΕΚ GRANT, οι οποίοι, με συνοδεία του διδάσκοντα κ.  Χαράλαμπου Αγγελάκη, Οικονομολόγου-Μs Διασφάλιση Ποιότητας,  πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του.

Στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών της ειδικότητας Business Administration, και πιο συγκεκριμένα του εκπαιδευτικού προγράμματος Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης  του ΙΕΚ GRANT σχετικά με τις λειτουργίες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, καθώς και για τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα.  Ακολούθησε παρουσίαση της οικονομικής φυσιογνωμίας της Π.Ε. Ρεθύμνου καθώς και των τάσεων που διαμορφώνονται στην αγορά εργασίας του Ρεθύμνου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από το στέλεχος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ. Θοδωρή Τσαούλη, ο οποίος και απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις των σπουδαστών. Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τηρούμενων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τις διατάξεις και οδηγίες λόγω covid, τόσο κατά την ενημέρωση όσο και κατά την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Η Διοίκηση του  Επιμελητήριου Ρεθύμνης εύχεται  στους σπουδαστές  καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους. Τους διαβεβαιώνει επίσης για την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση, όσο και για τη μελλοντική υποστήριξη του Επιμελητηρίου σε όσους από αυτούς δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο επιχειρείν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο