english-flag
Search

Επιμελητήριο Ρεθύμνης: Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο «ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

Κρητική διατροφή, Ευζωία, Αθλητισμός, Αθλητικός Τουρισμός.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή έως αύριο 6/5, για το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας 27 & 28 Μαΐου

Ολοκληρώνεται αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων από όλη την Κρήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ξενοδόχους, διευθυντές ξενοδοχείων, εκπροσώπους εστιατορίων, delicatessen, δικτύων διανομής τροφίμων και super market από την υπόλοιπη χώρα, με στόχο την επαγγελματική τους συνεργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο, Παρασκευή 6 Μαΐου στον σύνδεσμο https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες ΔΩΡΕΑΝ ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ των δύο πλευρών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, καθώς και παράλληλες δράσεις, για γνωριμία με τα κρητικά προϊόντα.

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός διοργανώνουν τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ) και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η αποδοχή της  σχετικής πρότασης των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη έχει ως στόχο τη διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο:

  • Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810- 247034, stefanoudaki@ebeh.gr
  • Επιμελητήριο Χανίων, υπεύθυνη κα Βασιλική Ζερβουδάκη, τηλ: 28210- 52329, zervoudaki@chania-cci.gr
  • Επιμελητήριο Ρεθύμνης, υπεύθυνος κ. θοδωρής Τσαούλης, τηλ: 28310-57330, info@eber.gr και
  • Επιμελητήριο Λασιθίου, υπεύθυνη κα Μαρία Δαγαλάκη, τηλ: 28410-22231

dagalaki@epimlas.gr

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο