english-flag
Search

Επιμελητήριο Σερρών – Αθ. Μαλλιαράς : «Οι νέοι επιστήμονες είναι η ελπίδα του τόπου μας»- Σε ορκωμοσία φοιτητών του ΔΙΠΑΕ

ΑΘ. Μαλλιαράς : «Οι νέοι επιστήμονες είναι η ελπίδα του τόπου μας»- Σε ορκωμοσία φοιτητών του ΔΙΠΑΕ 0 Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών. 

Τις πιο θερμές του ευχές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ,έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών του ΔΙΠΑΕ Σερρών. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου του τμήματος Δημήτρη Βαρσάμη και έδωσε το «παρών» στην τελετή ορκωμοσίας .

Ο κ. Μαλλιαράς κατά τον χαιρετισμό του ,συνεχάρη τους νέους πλέον επιστήμονες για τον αγώνα που κατέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια ώστε να φτάσουν στην απόκτηση του πτυχίου τους . Παράλληλα εξήρε την προσπάθεια των καθηγητών που επιτελούν ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο αλλά και των γονέων, που στηρίζουν διαρκώς τα παιδιά τους σ’ αυτή την προσπάθεια.

«Το πτυχίο που έχετε πλέον στα χέρια σας αποτελεί ένα σπουδαίο εφόδιο για το μέλλον σας. Έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών σας σε μια σχολή υψηλού επιπέδου και με ζήτηση στην αγορά. Εύχομαι να εκμεταλλευτείτε όλα τα εφόδια που λάβατε και να έχετε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία και μια ευτυχισμένη ζωή. Ως πατέρας φοιτήτριας, γνωρίζω πολύ καλά την αγωνία και τους προβληματισμούς που έχετε για το τι μέλλει γενέσθαι. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν όσον αφορά στην επαγγελματική αποκατάσταση, εγώ θα σας πω μόνο να είστε εργατικοί , επίμονοι, αισιόδοξοι ,να διεκδικείτε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Ελπίζω να παραμείνετε στον τόπο μας και να εργαστείτε εδώ, καθώς στις Σέρρες υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν την επαγγελματική σας στέγη. Εμείς ως Επιμελητήριο συνεχίζουμε τον αγώνα για τη στήριξη αυτών των επιχειρήσεων , όπως προστάζει ο θεσμικός μας ρόλος» , τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο