english-flag
Search

Επιμελητήριο Σερρών: Συνάντηση Αθ. Μαλλιαρά με αστυνομικούς της Διεθνούς Ένωσης

Αθ. Μαλλιαράς : «Εξαίρουμε τους αστυνομικούς για το λειτούργημά τους, στηρίζουμε τις δράσεις τους»

Την τοπική διοίκηση Σερρών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υποδέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Στέργιος Μπάγκος-Πρόεδρος, Παντελής Χράπας – Ά Αντιπρόεδρος, Ελεονώρα Σίσκου -Β’ Αντιπρόεδρος, Στυλιανός Δαλδαβάνης- Γ’ Αντιπρόεδρος, Βασίλειος Κωνσταντινίδης – Ταμίας και Μαρία Τσακπίνη – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων , οι οποίοι ενημέρωσαν τον Αθανάσιο Μαλλιαρά σχετικά με την πολύπλευρη πολιτιστική και κοινωνική δράση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Πρόθεση της τοπικής διοίκησης, όπως τόνισαν, είναι να διεκδικήσει τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών το 2023, που αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο 250 σύνεδροι. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου οι αστυνομικοί ζήτησαν τη στήριξη του Επιμελητηρίου , ώστε με τη σύμπραξη όλων των τοπικών φορέων να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την μεγάλη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, αφού συνεχάρη τους αστυνομικούς τόσο για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά να υπηρετήσουν το λειτούργημά τους όσο και για  την πολύπλευρη δράση τους, δήλωσε  πως το Επιμελητήριο θα στηρίξει όπως μπορεί την διοργάνωση του Συνεδρίου. Επισήμανε δε πως αποτελεί υποχρέωση του Επιμελητηρίου να στηρίζει διοργανώσεις και δράσεις που φέρνουν επισκέπτες στο νομό και άρα ενισχύεται η τοπική αγορά και τονώνονται οι επιχειρήσεις, σε μια δύσκολη μάλιστα οικονομική συγκυρία γι’ αυτές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο