english-flag
Search

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος e-σεμιναρίων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1 ος κύκλος e – σεμιναρίων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, για τις επιχειρήσεις μέλη του.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, με πρωταρχικό μέλημα τη συνεχή ενημέρωση των μελών του, σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής &  Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ), πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ τρία δίωρα θεματικά εργαστήρια (online workshops), που απευθύνονταν προς κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων από πλευράς του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του ευρύτερου κοινού που συμμετείχε, δύναται να αξιοποιηθεί από όλους προς όφελος των επιχειρήσεών τους.

Τα θεματικά εργαστήρια διοργανώθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του διασυνοριακού έργου & RE-thinking MICROcredit as a tool to support SMEs and boost LOCAL economies & REMICRO LOCAL .

Τα e- θεματικά εργαστήρια που υλοποιήθηκαν είναι :

 «Business Skills: Εξατομικευμένες Υπηρεσίες προς Πελάτες» την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 18:00 – 20:00 Εισηγητής: κ. Κωνσταντίνος Παπαχατζής, ιδρυτής της εταιρείας εκπαίδευσης & επιλογής στελεχών “Ανάδειξη”.

 «Soft Skills:  Η αξία των ήπιων δεξιοτήτων για την ανάπτυξη της επιχείρησής μου», την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 18:00 – 20:00 Εισηγητής: κα Ειρήνη Κόντρα, Business & Leadership Coach, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Marketing Club

 «Green Business:   Πράσινες Δεξιότητες για επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου», την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 18:00 – 20:00 Εισηγητής: κα Μαργαρίτα Φυδανάκη, Γεωπόνος, Υπεύθυνη του Κέντρου Επιχειρηματικής Πληροφόρησης REMICRO LOCAL, ΚΕΠΑ

Οι τρεις θεματικές ενότητες των workshops, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, zoom, και τις παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από ογδόντα επιχειρηματίες. Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους εκπαιδευόμενους επιθυμούσαν, καθώς και το σύνολο της ενημερωτικής ύλης των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Η διαδικασία αξιολόγησης των σεμιναρίων απέδειξε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και τα θετικά τους σχόλια ως προς τη θεματολογία και την ακολουθούμενη εκπαιδευτική διαδικασία . Οι συμμετέχοντες συνεχάρησαν την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και αναμένουν σε συνέχιση ανάλογων ενημερωτικών και επιμορφωτικών δράσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο