english-flag
Search

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Ξεκίνησε το δίμηνο Βαρόμετρο της Οικονομίας – Ηλεκτρονική έρευνα

Ξεκινάει το Βαρόμετρο της Οικονομίας της Χαλκιδικής, μια δίμηνη έρευνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής –  Η συμμετοχή αν και είναι προαιρετική, είναι απαραίτητη. 

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στέκεται κοντά στον επαγγελματία και καταγράφει τα προβλήματα και τις απόψεις των μελών του, με το νέο εργαλείο που εγκαινιάζει, το Βαρόμετρο της Οικονομίας της Χαλκιδικής. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική δίμηνη έρευνα, που αν και η συμμετοχή είναι προαιρετική, η παράκληση είναι να συμμετέχουν όλα τα μέλη μας, ώστε να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για την κατάσταση της οικονομίας στην περιοχή μας.

Μέσω του link που θα λαμβάνετε με το newsletter του Επιμελητηρίου, αλλά και με την εβδομαδιαία ενημέρωση, θα έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε ερωτήσεις που αφορούν στην επικαιρότητα, αλλά και την πορεία της επιχείρησης σας. Η συμμετοχή στην έρευνα διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Το link της έρευνας θα βρίσκεται αναρτημένο και σε ειδικό banner του ιστότοπου του Επιμελητηρίου (www.epichal.gr). Το βαρόμετρο, θα πραγματοποιείται κάθε δίμηνο και τα αποτελέσματα του θα ανακοινώνονται μέσω Δελτίων Τύπου.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να δηλώνετε στο τέλος της έρευνας το e-mail σας, ώστε να σας αποστέλλονται προσωπικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Η συμμετοχή σας αν και προαιρετική είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Κάνετε κλικ στο link της έρευνας που ακολουθεί για να συμμετέχετε και εσείς: https://ee.kobotoolbox.org/single/d06f00b2fe173dcd67c42d62fe574bb4

Μετάβαση στο περιεχόμενο