english-flag
Search

Επιμελητηρίο Λέσβου:Με τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΓΕΩΤΕ 2

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου Βαγγέλης Μυρσινιάς και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Κώστας Σωτηράκης, συναντήθηκαν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 με τον Πρόεδρο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Παρατήματος Αιγαίου, Παναγιώτη Κατσαβέλλη.

 

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκε εκτενώς το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων και όλοι οι δυνατοί τρόποι ενίσχυσης αυτής της συνεργασίας προς όφελος των μελών τους και της τοπικής οικονομίας, θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τα προβλήματα που παρουσιάζονται στους τομείς ενδιαφέροντος τους, καθώς και οι τρόποι επίλυσης αυτών με αμοιβαία υποστήριξη και βοήθεια. Εκφράστηκε  δε, η κοινή δέσμευση για συνέχιση και ενδυνάμωση της ήδη άριστης σχέσης μεταξύ του Επιμελητηρίου και του Παραρτήματος του ΓΕΩΤΕΕ.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου δήλωσε ότι: «Η παραπάνω συνάντηση αποτελεί την πρώτη από σειρά επαφών που έχει προγραμματίσει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου με Φορείς του τόπου μας, στο πλαίσιο καλής και γόνιμης συνεργασίας και παραγωγικών συζητήσεων προς όφελος της ανάπτυξης των νησιών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο