english-flag
Search

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

50 - ρεθυμνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων, μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του COVID-19.

Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο, ομόφωνα:

 

1.- Ενέκρινε τον απολογισμό και τον ισολογισμό του Επιμελητηρίου χρήσης 2020.

 

2.- Ενέκρινε τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου χρήσης 2022.

 

3.- Ενέκρινε την κάλυψη μέρους δαπάνης εκμίσθωσης περιπτέρου στην επαγγελματική τουριστική έκθεση του Παρισιού της Γαλλίας, TOP RESA 2021 (Παρίσι, 5-8/10/2021). Το περίπτερο παραχωρήθηκε στη Ρεθεμνιώτικη επιχείρηση του κ. Νικολάου Ιωάν, Τριποδιανού, που έχε εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον, για την προβολή του τουριστικού προϊόντος του Ρεθύμνου.

 

4.- Ενέκρινε την επιχορήγηση των εξόδων συμμετοχής της επιχείρησης – μέλους του BIOSELECT Ε.Ε. στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2022 (Αθήνα, 12-16/01/2022).

 

5.- Ενέκρινε την υπόδειξη εκπροσώπων του για τη συγκρότηση της Επιτροπής Διακανονισμού Εμπορικών Μισθώσεων της Π. Ε. Ρεθύμνης, ως εξής: α) Ευάγγελος Μανιουδάκης, ως τακτικός, β) Δημήτριος Προβιάς, ως αναπληρωματικός.

 

6.- Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης, ως εξής: α) Γεώργ. Γαβαλάς, ως τακτικός, β) Πηνελόπη Γαγάνη, ως αναπληρωματικός.

 

7.- Ενέκρινε την διάθεση ποσού για την αγορά δύο οικίσκων, οι οποίοι θα διατεθούν για την στέγαση άστεγων σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο οποίος επλήγη από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο