english-flag
Search

Ι. Μασούτης : Επιστολή προς πρόεδρο Δωδεκανήσου Ι.Πάππου και τις δοκιμαζόμενες επιχειρήσεις της Ρόδου

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Mε μεγάλη θλίψη, αλλά και αγωνία, παρακολουθούμε τις δραματικές στιγμές που βιώνει το νησί( της Ρόδου από τις καταστροφικές 1tυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Ιδιαίτερη συγκίνηση μας προκάλεσε η αντίδραση των συμπολιτών σας και των επιχειρηματιών – μελών σας, προς τους τουρίστες του νησιού, οι οποίοι εθελοντικά καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ενισχύσουν το έργο του κρατικού μηχανισμού και να τους στηρίξουν παρέχοντάς τους τα αναγκαία, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την ελληνική φιλοξενία και κάνοντας τη χώρα μας περήφανη διεθνώς.

Αγαπητέ Γιάννη,

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα σταθούμε δίπλα σας αρωγοί σε κάθε δράση που Θα πραγματοποιήσετε, ούτως ώστε να στηριχθεί η τοπική επιχειρηματικότητα που τόσο επλήγη εν μέσω της τουριστικής περιόδου.

Ευχόμαστε ολόψυχα σύντομη επαναφορά στην κανονικότητα και επούλωση των πληγών που άφησε πίσω της η καταστροφική λαίλαπα στο περιβάλλον, στην κοινωνία και στην οικονομία.

 

ΑΠ2902 Επιστολή Προέδρου ΚΕΕΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο