english-flag
Search

Μηχανισμός «ΣΥΝ-Εργασία»: Από σήμερα (01/03) η υποβολή δηλώσεων για τον Μάρτιο

Ξεκινά 1η Μαρτίου, το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για την υποβολή δηλώσεων για ένταξη στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάρτιο και για τη Β’ φάση για τον μήνα Φεβρουάριο, μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανακοίνωσε τα εξής:

Α. Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για τον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα Μάρτιο 2022 – Α΄ φάση.

Για τον μήνα Μάρτιο 2022 – Α΄ φάση ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, στις επιχειρήσεις-εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό, σύμφωνα με την αριθμ. 108743/31-12-2021 ΚΥΑ (Β’ 6323), δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «αίτηση/δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α΄ φάση)» και «αίτηση/δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α΄ φάση) – Ορθή Επανάληψη», εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας, μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον Μηχανισμό, από την 1η έως την 31η Μαρτίου 2022. Επίσης, είναι δυνατή η διαδικασία των ορθών επαναλήψεων των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό – Α’ φάση καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.

Β. Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για τον Μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον μήνα Φεβρουάριο 2022 – Β΄ φάση

Για τον μήνα Φεβρουάριο 2022 – Β΄ φάση ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «αίτηση/δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄ φάση)» και «αίτηση/δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄ φάση) – Ορθή Επανάληψη», από την 1η έως την 9η Μαρτίου 2022.

Μετάβαση στο περιεχόμενο