english-flag
Search

Ξεκίνησε η 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των 101 εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια

20211120_100915

Ξεκίνησε η 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των 101 εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της χώρας από όλη την Ελλάδα που πραγματοποιείτε , στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Διοργανώνεται από τα  Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έχει γίνει πλέον θεσμός. Πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, παρόλες τις δυσκολίες της επιδημιολογικής κατάστασης και φορέας φιλοξενίας είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην συνδιάσκεψη, απευθύνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με ιδιαίτερη έμφαση  στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν και ως σήμερα έχει βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μια νέα βάση στην παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στις εξελίξεις που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Στην Συνδιάσκεψη μεταξύ άλλων έδωσαν παρών ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ,  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Βουτσινάς ο υπεύθυνος παραγωγικών τάξεων του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Χαράλαμπος Μαμουλάκης και εκπρόσωποι των ασφαλιστών από όλη την χώρα.

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο