english-flag
Search

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ στο υπουργείο Εξωτερικών για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά στο Υπουργείο Εξωτερικών για τον προγραμματισμό δράσεων για την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων – μελών Β.Ε.Π.

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, με τον Δ/ντή του Γραφείου του Γενικού Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Προέδρου του Δ.Σ. του Enterprise Greece, Γιάννη Σμυρλή, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Με τον Διευθυντή του γραφείου του  κ. Γενικού συζητήθηκαν οι προτάσεις και οι δράσεις, τις οποίες κατέθεσε το Επιμελητήριο, προκειμένου να ενισχυθεί και τονωθεί η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μελών του. Ο κ. Παπαμανώλης ευχαρίστησε τον Δ/ντή και αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο του Γενικού Γραμματέα, Γιάννη Σμυρλή, ο οποίος κατά την ενημέρωση των μελών του Β.Ε.Π. στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2022, με θέμα την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, υπήρξε θετικός και υποστηρικτικός των προτάσεων του Επιμελητηρίου. Ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. ανέφερε, τέλος, ότι η υλοποίηση των δράσεων πρόκειται να αρχίσει τον προσεχή Ιούνιο και θα υπάρξει συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς και τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Ειδική Συνεργάτης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ευδοκία Μαυρομμάτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο