english-flag
Search

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στο 16ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σε μια αλλιώτικη, «περιπατητική» συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννης Κουφίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαΐου στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 16ου πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, που διοργανώνεται από το ka-business.gr και την Rallio Lepidou, με θέμα τις προοπτικές του αγροδιατροφικού κλάδου, το Σάββατο 27 Μαΐου στο Κτήμα Χρηστίδη, στην Άνω Περαία.

Η συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχαν από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και η κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχαήλ Γεράνης, η κ. Γεωργία Δώδου, υπεύθυνη Marketing της Στοάς Μοδιάνο καθώς και ο Πρόεδρος των βιολογικών αγορών Θεσσαλονίκης Ιωάννης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε από την αγορά Μοδιάνο, συνεχίστηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου παρουσιάστηκαν οι νέοι καφέ κάδοι, που θα τοποθετηθούν για συλλογή των οργανικών αποβλήτων και ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Άθωνος, όπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής αναφέρθηκε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Χαλκιδικής και παρουσίασε το πρόγραμμα #TASTEHALKIDIKI.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετέχει στο 16ο Πολυσυνέδριο στην Ενότητα «Χαλκιδική: αγροτουριστικός προορισμός», όπου θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του #TASTEHALKIDIKI. Το Επιμελητήριο θα εκπροσωπήσει η Maria Caravana, μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Πρόεδρος Δ.Σ. OLIVELLAS.

Το πρόγραμμα του 16oυ Πολυσυνέδριου θα το βρείτε εδώ: https://ka-business.gr/…/2022/04/TELIKO_PROGRAMMA.pdf

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο