english-flag
Search

Συνάντηση Προέδρου ΚΕΕΕ με την Πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα

1

Συνάντηση με την Πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα, κυρία Luela Hajdaraga, είχε, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρόποι προώθησης της συνεργασίας μεταξύ ΚΕΕΕ και Αλβανικής Πρεσβείας για την αξιοποίηση των οικονομικών ευκαιριών που προσφέρουν οι δύο χώρες προς όφελος της επιχειρηματικότητας εκατέρωθεν.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε τη βούληση της ΚΕΕΕ για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών με σκοπό την ενίσχυση των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών, μεταξύ των οποίων η διοργάνωση επιχειρηματικού φόρουμ στα Τίρανα, όταν οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού το επιτρέψουν.

Από την πλευρά της η Πρέσβη της Αλβανίας τόνισε τη δέσμευση της Αλβανικής Κυβέρνησης για την προώθηση της συνεργασίας και την ενίσχυση των άμεσων σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων στις δύο πλευρές των συνόρων.

Στη συνάντηση, κατά την οποία υπήρξε επίσης ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, μετείχε και το μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. κ. Κοντούρης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο