english-flag
Search

Τεράστια ανταπόκριση των Επιμελητηρίων στις τηλεδιασκέψεις της ΚΕΕΕ

Περισσότερα από 500 μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας συμμετείχαν στις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΕΕ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στόχος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος είναι η αναβάθμιση του συνόλου των Επιμελητηρίων. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ «τα προβλήματα των Επιμελητηρίων είναι και προβλήματα της ΚΕΕΕ» σημείωσε.

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο ο κ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησε από τους υπευθύνους της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, όχι μόνο να ακούνε τα ζητήματα που τυχόν προκύπτουν στην Επιμελητηριακή Κοινότητα, αλλά να βρίσκουν και άμεσα λύσεις, σε αυτά.

«Η ΚΕΕΕ, δεν θα μείνει στα λόγια, αλλά θα κάνει πράξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Μέσα από τις 5 συνολικά θεματικές ενότητες που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους υπεύθυνους των Επιμελητηρίων, ανάλογα με το θέμα της κάθε τηλεδιάσκεψης, να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους αντίστοιχους υπευθύνους της ΚΕΕΕ και να ανταλλάξουν πολύτιμες απόψεις για θέματα μείζονος σημασίας που αποσχολουν το σύνολο της επιμελητηριακής κοινότητας όπως το ΓΕΜΗ, το κομμάτι της Επικοινωνίας, των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ), καθώς επίσης και για νομικά και φοροτεχνικά θέματα.

«Αυτές οι τηλεδιασκέψεις είναι μόνο η αρχή καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες», τόνισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ενώ πρόσθεσε πως «οι εργαζόμενοι της ΚΕΕΕ, είναι πάντα στη διάθεση των ανθρώπων των Επιμελητηρίων για να βρίσκουν λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν».

Η τόσο μεγάλη συμμετοχή των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων, ανοίγει το δρόμο για μία αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ της ΚΕΕΕ και του συνόλου των Επιμελητηρίων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο