english-flag
Search

Δράσεις ευαισθητοποίησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας : Δίπλα σε όλους!

 

Στο πλαίσιο της στήριξης των επιχειρήσεων και των συνανθρώπων μας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του σε όσους έχουν ανάγκη και δίνοντας το παράδειγμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης πραγματοποίησε σειρά δράσεων εν όψει των εορτών.

 

Χαρά σε όλα τα παιδιά

Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσέφερε δώρα στους μαθητές των Ειδικών Σχολείων Αρκαδίας γεμίζοντας χαρά τα παιδιά.

Οι Αντιπρόεδροι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.κ. Παρασκευάς Κατσικερός και Γιάννης Τερζής προσέφεραν χριστουγεννιάτικα δώρα στους μαθητές του Ειδικού  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μαντινείας σε μια πολύ όμορφη γιορτή που έγινε στο χώρο των ΚΑΠΗ στο κέντρο της Τρίπολης.

Οι αντιπρόεδροι συνεχάρησαν τους μαθητές για την εξαιρετική γιορτή τους και τους εκπαιδευτικούς ε για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες , για να κρατήσουν όρθια τα ειδικά σχολεία.

 

Καμπάνια στήριξης των επιχειρήσεων της Αρκαδίας

Και φέτος το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της αγοράς και στο πλαίσιο της καμπάνιας # Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες,  ανέλαβε άμεσα δράση για τη στήριξη των μελών- επιχειρήσεων της Αρκαδίας και διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη καμπάνια ενημέρωσης, # Τα Χριστούγεννα στηρίζω τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις, όπου προσκαλούνται όλοι οι καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που στηρίζουν την προσπάθεια.

 

Ενίσχυση στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»

Με σημαντικό χρηματικό ποσό το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενίσχυσε το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»  το Επιμελητήριο Αρκαδίας ώστε να διατεθούν, τρόφιμα σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη και που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

 

 

 

Κάλαντα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας από το 1ο ΕΠΑΛ

Μουσικές μελωδίες και μαθητικές φωνές πλημμύρισαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας υποδέχτηκαν μαθήτριες και μαθητές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, του 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης και αντάλλαξε μαζί τους τις θερμότερες ευχές για υγεία και καλή πρόοδο.

«Το Επιμελητήριο είναι ανοικτό να ακούσει τις προτάσεις σας τις ιδέες σας. Η Αρκαδία έχει πολλά να προσφέρει και μπορείτε να τα διεκδικήσετε με επιμονή και υπομονή.  Γι’αυτό πρέπει να στηρίζετε τον τόπο σας, με όποιον τρόπο, ώστε αυτά που επενδύετε να επιστρέψουν και πάλι σε εσάς» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

Ευχές Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή

«Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, νοιαζόμαστε και το αποδεικνύουμε στην πράξη, στηρίζοντας δράσεις που προσφέρουν ίσες ευκαιρίες και χαρά σε όλους. Έργα αγάπης και προσφοράς με ανθρώπινο αποτύπωμα, που μας πάνε όλους μαζί μπροστά. Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις.

Οι επιχειρήσεις – επαγγελματίες της Αρκαδίας, είναι οι αφανείς ήρωες, γιατί οι δράσεις του Επιμελητηρίου δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τις συνδρομές τους.

Εύχομαι Χρόνια Πολλά και δημιουργικά σε όλους και πάντα το ψηλά το κεφάλι σε όλες τις συνθήκες».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο