english-flag
Search

Επιμελητήριο Χαλκιδικής: Δωρεάν webinar Πρώτων Βοηθειών από το KIDS SAVE LIVES

Δωρεάν webinar Πρώτων Βοηθειών από το KIDS SAVE LIVES σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, έχοντας επίγνωση του ρόλου του, όχι μόνο ως σύμβουλος της Πολιτείας και φορέας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, αλλά και σαν θεσμός που επικεντρώνεται στην στήριξη της κοινωνίας σε κάθε δύσκολη στιγμή, θα διοργανώσει σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό σύλλογο στην Ελλάδα, με την ονομασία KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, σεμινάριο στις Πρώτες Βοήθειες. To KSL προσφέρει Δωρεάν Εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων στις Πρώτες Βοήθειες, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στις 18.00 – 21.30.

Η δωρεάν εκπαίδευση 95.000 περίπου παιδιών και ενηλίκων, η τοποθέτηση και καταγραφή 200 νέων Απινιδωτών σε σχολεία και Δήμους είχε ως αποτέλεσμα την επαναφορά στη ζωή 25 θυμάτων καρδιακής ανακοπής.

Πληροφορίες για τις εκπαιδεύσεις KIDS SAVE LIVES θα βρείτε εδώ:

https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/

Link σύνδεσης στο webinar: https://tinyurl.com/y2fhdfga

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια δυσκολία, επιλέξτε: https://tinyurl.com/bdw86rf8

Συμβουλές – Προετοιμασία για το webinar:

  1. Πριν την συμμετοχή σας στην εκπαίδευση, παρακολουθήστε απαραιτήτως το video Βασικής Υποστήριξης της Ζωής – BLS 2021 στο link https://tinyurl.com/62ayz7cw, το οποίο διδάσκει την Βασική Υποστήριξη της Ζωής σε θύμα καρδιακής ανακοπής. Παράκληση για την ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι Πρώτων Βοηθειών του KIDS SAVE LIVES.
  2. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν και ΠΑΙΔΙΑ, ιδανικά άνω των 11 ετών. Μπορείτε να φτιάξετε μαζί ένα ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ με απλά υλικά του σπιτιού, έτσι ώστε να δουν τις Πρώτες βοήθειες με διασκεδαστικό τρόπο. Δείτε τις οδηγίες εδώ:

https://youtu.be/vEQRH9mxgTA

  1. Σε περίπτωση που χάσετε το μάθημα, επικοινωνήστε εκ νέου με το KIDS SAVE LIVES για να σας δοθεί νέα ημερομηνία.

https://www.youtube.com/channel/UCuSlZcHNiisKxFQPSkQubaw

Μετάβαση στο περιεχόμενο