english-flag
Search

Επιμελητήριο Σερρών – Μαλλιαράς : «Στηρίζουμε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

Τις κυρίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών υποδέχτηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης 20 Απριλίου 2022 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σερρών. Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς ενημερώθηκε αναλυτικά από την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Σερρών Μαρία Θεοδωρίδου για την λειτουργία και τις δράσεις του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού οργανισμού, με την τεράστια εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν επίσης η Γραμματέας Ιωάννα Ζούβελα και η Ταμίας Χρύσα Σταυρίδου.

Ο κ. Μαλλιαράς εξήρε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και τόνισε πως η συνεισφορά του Τμήματος Σερρών στην τοπική κοινωνία είναι σημαντική και αξιοθαύμαστη ,γι’ αυτό και το Επιμελητήριο Σερρών θα βρίσκεται δίπλα του, αρωγός σε κάθε του προσπάθεια. Επισήμανε πως η πόρτα του Επιμελητηρίου είναι πάντα ανοιχτή για την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και Εθελοντική Αιμοδοσία. Επιπλέον τέθηκε ως θέμα η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος με έναν φορητό απινιδωτή , με τον κ. Μαλλιαρά να τονίζει πως το Επιμελητήριο θα προσπαθήσει να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πολύτιμη βοήθεια που παρέχει κάθε φορά ο Οργανισμός στη SEREXPO. Όπως τονίστηκε, το Τμήμα Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συνεισφέρει και φέτος, με τους εθελοντές του να βρίσκονται στις 21-25 Σεπτεμβρίου στο Επιχειρηματικό Κέντρο Σερρών «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» , έτοιμοι να καλύψουν τις ανάγκες παροχής Πρώτων Βοηθειών αλλά και να πραγματοποιήσουν σεμινάριο ΚΑΡΠΑ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο