english-flag
Search

Ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ & του ΕΕΑ στο πλευρό της “Φλόγας”

xatzitheodosiou_floga

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισκέφθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12/2021) τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», αναγνωρίζοντας και στηρίζοντας εμπράκτως την πολύτιμη προσφορά του στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Τον κ. Χατζηθεοδοσίου υποδέχθηκε και ενημέρωσε η κυρία Μαίρη Τρυφωνίδη, Πρόεδρος της “Φλόγας”, που από το 1982 «φωτίζει» και «ζεσταίνει» τα παιδιά στη δύσκολη μάχη που δίνουν.

Συμβάλλοντας ώστε η «Φλόγα» της αγάπης και της αλληλεγγύης να γίνει πιο δυνατή, μοιράστηκαν δώρα και παιχνίδια στα παιδιά, προσφέροντάς τους χαμόγελα και χαρά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

«Τα Επιμελητήρια, αλλά και οι επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά, που αποτελούν το αύριο του τόπου μας. Είμαστε στο πλευρό της «Φλόγας», στο σπουδαίο αυτό έργο που επιτελεί και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, γιατί μόνο βασισμένοι σε αυτές τις αξίες μπορούμε να πορευτούμε προς ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο